Recepsionist/e, Kamarier/e, Pastrues/e, Kopshtar, Rojtar

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-12-2022

Data e perfundimit

24-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs per disa vende të lira te punës:

Recepsionist/e
Kamarier/e
Pastrues/e
Kopshtar
Rojtar

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500

Apliko këtu