www.ofertapune.net Recepsionist/e, Kamarier/e, Pastrues/e, Kopshtar, Rojtar, Enëlarës | PunaIme

Recepsionist/e, Kamarier/e, Pastrues/e, Kopshtar, Rojtar, Enëlarës

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs per disa vende të lira te punës:

Recepsionist/e (Gjuha Angleze e obliguar)
Kamarier/e,
Pastrues/e,
Kopshtar,
Rojtar,
Enëlarës

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500