www.ofertapune.net Recepsionist/e | PunaIme

Recepsionist/e

Kompania

Fivestar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2023

Data e perfundimit

14-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Recepsionist/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpret dhe njofton klientët për ofertat aktive
 • Informon klientët për rregullat e Fitnesit
 • Anëtarëson klientët në platformën tonë
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira te komunikimit
 • Energji Pozitive
 • Korrektesi dhe perpikemeri
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

 • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 555 888 ose Email ne [email protected]

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 45 555 888| [email protected]