www.ofertapune.net Puntorë për Dyer dhe Dritare (5) | PunaIme

Puntorë për Dyer dhe Dritare (5)

Kompania

TERMOPAN

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

TERMOPAN shpallë konkurs për (5) Puntorë për Dyer dhe Dritare 

Kushtet për Aplikim:

  • Të kenë iniciativë dhe kreativitet lidhur me procesin e punës,
  • Nuk kerkohet pervoje pune
  • Të posedoj aftësi për të punuar në grup dhe aftësi për të ju përshtatur ndryshimeve eventuale.

Të interesuarit të  kontaktojnë në Nr.Tel +383 44  258 638 apo te paraqiten fizikisht ne zyret tona.

Apliko këtu