www.ofertapune.net Puntorë në sektorin e ngjyrosjes | PunaIme

Puntorë në sektorin e ngjyrosjes

Kompania

Elnor sh.p.k

Telefoni

044/266-216

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14/05/2020

Data e perfundimit

25-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania ELNOR SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune:

2 Mjeshtër për ngjyrosje të mobiljeve – LLAKIRIM

Kualifikimet e kerkuara:

• Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme prej druri.
• Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathesi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
• Përvoja e punës e mireseardhur.

Mosha e preferuar: 25 – 35 vjeçar.

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numra kontaktues

Tel: +383 44 266 -216 dhe +383 38 60 60 92

apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected]

Po ashtu mund të paraqiten pranë zyreve tona të cilat gjenden në magjistralen Prishtinë- Ferizaj, km 8, afër rrethit të ish QMI-së.