Punëtor/e për Dyqan

Kompania

Boutique Runway

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kërkojmë: Puntorë/e për dyqan të veshjeve.

Përvoja e punës:

Së paku 2 vite në seketorë të ngjajshëm

Detyrat dhe përgjegjesitë:

Mirëmbajtja, pastërtia dhe rregulli

Mikëpritja dhe shërbimi i klientëve.

Të interesuarit të dërgojnë Cv-në në
email: [email protected]

Vendi Prishtinë
Orari i plotë
Apliko këtu