www.ofertapune.net Punonjëse për Higjienë (Pastruese) | PunaIme

Punonjëse për Higjienë (Pastruese)

Kompania

Aztech Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08/09/2020

Data e perfundimit

18-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk kërkon të rekrutojë shitës me orar të plotë;

  • Punonjëse e Higjienës (Pastruese) në Prishtinë 1 pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  •  Kryerja e shërbimeve të pastrimit në objektin e Zyres Qendrore
  • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës

Kualifikimet:

  • Përparësi kanë punëtoret të cilat kanë përvoje pune në lëmine e pastrimit
  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin fillorë,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,

Preferohet të jene me vendbanim afër Zyres Qëndrore – Adresa Cagllavicë-LLapnasellë

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
  • Pagë konkurruese.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/puna/?

Afati për aplikim deri me datë: 18.09.2020.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.