www.ofertapune.net Punonjës/e në Menaxhimin e Patundshmërive Zvicerance | PunaIme

Punonjës/e në Menaxhimin e Patundshmërive Zvicerance

Kompania

Elicere

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2022

Data e perfundimit

03-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kerkohet punonjes ne menaxhimin e pantundshmerive Zvicerance

Orari: Full time e hene – e premte 08:00 – 17:00

Njohja e gjuhes gjermane nuk eshte obligative!

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Kerkimi i Parcelave ne Zvicer
 • Mirembajtja e te dhenave per pronaret e parcelave
 • Dixhitalizimi dhe strukturimi i sistemit
 • Asistence ne admisitrate

Perparesite e te qenit pjese e ekipes tone:

 • Ambient i ngrohte pune me karakter familjar
 • Vleresim dhe mundesi per avancim
 • Page e mire duke filluar nga 500 euro ne muaj / si dhe rritje vjetore
 • Orar fleksibil i punes
 • 25 dite pushim vjetor
 • Mbeshtetje per arsimim te me tutjeshem
 • … edhe shume me shume!

Aplikimi behet permes E-mailit: [email protected]
Për çdo informacion apo paqartësi na kontaktoni në numrin e telefonit: +41 44 755 71 71

Apliko këtu