www.ofertapune.net Punëtorë Teknik (2), Banakier/e (2), Kamarier/e (2) | PunaIme

Punëtorë Teknik (2), Banakier/e (2), Kamarier/e (2)

Kompania

Auto Zone

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31/05/2020

Data e perfundimit

10-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

AUTO ZONE – është kompani e cila zhvillon aktivitet tregëtar në fushën e pajisjeve dhe dekoreve të veturave dhe operon në dy qendrat kryesore të Kosovës në Prishtinë dhe Prizren. Ofron kushte bashkëkohore për klientët dhe të punësuarit.

Pozita e punës:

Punëtorë Teknik (2 pozita) – Prishtinë

Banakier-e (2 pozita) – Prizren, Prishtinë

Kamarier-e (2 pozita) – Prizren, Prishtinë

Inkurajohen të aplikojnë edhe Femrat edhe Meshkujt duke e dërguar një CV të shkurtër dhe ju sigurojmë se aplikacionet do të shqyrtohen në mënyrë të barabartë.

Përshkrimi i Punës:

  • Shërben klientët për produktet apo sherbimet,
  • Informon për kërkesat e klientëve,
  • Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara

  • Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar,
  • Përvojë pune sipas pozitës,
  • Njohuri të gjuhëve lokale,
  • Të posedojë aftësi të mira komunikuese,
  • Aftësi për të punuar në ekipe.

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: [email protected]

Konkursi është i hapur deri me 10 Qershor 2020.