www.ofertapune.net Punëtorë për shpërndarje [delivery] (5) | PunaIme

Punëtorë për shpërndarje [delivery] (5)

Kompania

Taprrap

Telefoni

044/101-510

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05/11/2020

Data e perfundimit

14-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Kompania Taprrap hapë konkurs për të pranuar 5 punëtorë për shpërndarje (delivery) të ushqimeve nga restaurantet tek klientët kudo në Prishtinë.

Nëse jeni i/e interesuar që të punoni me të rinjë e te reja në një ambient të mrekullueshëm pune dhe ju pëlqen vozitja e skuterit, atëherë Taprrap ka vend pune për ty.

Nëse jeni student/e apo keni një punë tjetër dhe dëshironi të punoni me orar të shkurtuar, jeni i/e mirëseardhur të aplikoni tek ne.

ÇKA OFROJMË NE PËR JUVE?

  • Kushte shumë të mira pune;
  • Orar fleksibil;
  • Kolegë të jashtëzakonshëm.

ÇKA PRESIM NE NGA JU?

  • Ta njihni mirë qytetin e Prishtinës;
  • Aftësi për të vozitur skuter në mënyrë të sigurt;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese me partnerët dhe klientët;
  • Të keni kujdes në mirëmbajtjen e pajisjeve (skuterave);
  • Të keni energji dhe vullnet për të punuar.

Përparësi kanë kandidatët që kanë përvojë pune në shpërndarje (delivery).

Për të aplikuar luteni të na i dërgoni këto informata:

1. Emri dhe Mbiemri
2. Data e lindjes
3. Vendbanimi
4. Numri i telefonit

Aplikimin mund ta bëni duke na shkruar në Viber në +38344101510 apo në email adresën [email protected]

Taprrap ju mirëpret në familjen tonë!