www.ofertapune.net Punëtore për Depilim me Laser (3) | PunaIme

Punëtore për Depilim me Laser (3)

Kompania

AME Laser Clinic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-05-2023

Data e perfundimit

03-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ame Laser Clinic hap konkurs për 

  • 3 Punëtore në Depilimin me Laser
Detyrat dhe Pergjegjesitë:
  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri rreth depilimit me laser dhe tretmanve
  • Të jetë komunikative dhe e hapur;
  • Mikëpritja e klientëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund t’i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes e-mail adresës: [email protected]

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair

 
Apliko këtu