www.ofertapune.net Punëtore në Sektorin e Prodhimit (6) | PunaIme

Punëtore në Sektorin e Prodhimit (6)

Kompania

TERMOPAN

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-03-2023

Data e perfundimit

17-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

TERMOPAN shpallë konkurs për (6) Puntore femra në sektorin e prodhimit

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Të kenë iniciativë dhe kreativitet lidhur me procesin e punës,
  • Nuk kërkohet përvojë pune

Të interesuarit të  kontaktojnë në Nr.Tel +383 45 258 638 ose te paraqiten fizikisht në zyret tona.

Apliko këtu