www.ofertapune.net Punëtorë në prodhim të industris të drurit | PunaIme

Punëtorë në prodhim të industris të drurit

Kompania

Koral Group Sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Punëtorë në prodhim të industris të drurit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim;
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese;

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Prishtinës, si dhe mosha nga 25 vjetë, përparsi kanë personat qe kanë njohori në industrin e drurit.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail [email protected]   Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.