www.ofertapune.net Punëtore në Depilim me Laser (3) | PunaIme

Punëtore në Depilim me Laser (3)

Kompania

AME Laser Clinic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-11-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ame Laser Clinic hap konkurs për :

Punëtore në Depilim me Laser (3)

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri  rreth depilimit me laser dhe tretmanve
  • Të jetë  komunikative dhe e  hapur;
  • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme  (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund t’i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose e-mail adresës: [email protected]

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?