www.ofertapune.net Punëtorë në Autolarje (3) | PunaIme

Punëtorë në Autolarje (3)

Kompania

Autolarje Kalabria

Telefoni

049/385-709

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/08/2020

Data e perfundimit

31-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Autolarje KALABRIA kerkon:

Punëtorë në Autolarje (3 Pozita)

Kushtet:

  • Pervojë pune në autolarje,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Orari me marrveshje.

Te interesuarit të kontaktojne në numrin telefonit 049 385 709 (Viber), ose ne zyret tona ne Adresen:

Lagjja Kalabria ne Prishtine.