Punëtore me përvojë pune në Estetikë

Kompania

SiBella's Beauty

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-11-2022

Data e perfundimit

24-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Në sallonin e bukurise “Sibella’s Beauty” urgjent kërkohet:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë

Page atraktive (me marreveshje)

Duhet te kene pervoje pune ne fushen e Estetikes, e ne vecanti per:

  • Thonje dhe Depilim

Paga me marreveshje.

Nr kontaktues +38349113366

Apliko këtu