Punëtore me përvojë pune në Estetikë

Kompania

SiBella's Beauty

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-04-2022

Data e perfundimit

30-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Në sallonin e bukurise “Sibella’s Beauty” urgjent kërkohet:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë

Page atraktive (me marreveshje)

Duhet te kene pervoje pune ne fushen e Estetikes, e ne vecanti per:

Thonje dhe Depilim.
Paga me marreveshje.

Nr kontaktues +38349113366

Apliko këtu