www.ofertapune.net Punëtorë fizik (10) | PunaIme

Punëtorë fizik (10)

Kompania

PE VLA KU Sh.p.k

Telefoni

049/201-030

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/08/2020

Data e perfundimit

31-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Kategoria e Punës                                                     Dhjete (10) punëtorë fizik Tipi i punës: Kohë e plotë

Data e përfundimit 24.08.2020

PERSHKRIMI

–      Shoqëria “PE-VLA-KU” sh.p.k, është ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha në fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua në vitin 2005 dhe gjatë këtyre 13 viteve stafi profesionali “PE-VLA-KU” sh.p.k, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetëra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku po zbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim përkushtimin, aftësi të dhe përvojën tonë.

–      Ne jemi duke kërkuar kandidat për pozicionin per punëtorë fizik.

KUALIFIKIMET

  •      Kandidati duhet të ketë të përfunduar shkollën e mesme.
  •       Të ketë përvojë pune .
  •       Të ketë aftësi të mira të menaxhimit të kohës. 

SHENIME

Te gjithë të interesuar të  kontaktojnë në numerat  Nr. tel +383 49 201 030 ose ne +383 49 935 142 ose ne email : [email protected] duke i bashkangjitur te dhenat e tyre ( emrin mbiemrin dhe numerin e telefonit )