www.ofertapune.net Punëtorë/e për shpërndarje [Delivery] (3) | PunaIme

Punëtorë/e për shpërndarje [Delivery] (3)

Kompania

Taprrap

Telefoni

044/101-510

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/09/2020

Data e perfundimit

20-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Taprrap hapë konkurs për të pranuar punëtorë dhe punëtore për shpërndarje të produkteve ushqimore (delivery).

Kushtet për kualifikim janë:

  • Posedimi i lejes për qarkullim me makinë,
  • Gatishmëria për të vozitur skuter,
  • Njohja e rrugëve dhe adresave në qytetin e Prishtinës.

Përparësi kanë kandidatet apo kandidatët që kanë përvojë në shpërndarje (delivery).

Për të aplikuar mund të kontaktoni në Viber në +38344101510

apo përmes email adresës: [email protected]