www.ofertapune.net Punëtorë/e në prodhim (5) | PunaIme

Punëtorë/e në prodhim (5)

Kompania

Zog & Zog

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10/11/2020

Data e perfundimit

20-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Zog & Zog shpall konkurs për vendet e punës:

5 Punëtorë/e në prodhim (me mundësi vazhdimi me kontratë të rregullt )

Punëtorë/e në prodhim

  • Mbushja e produkteve,Paketimi dhe sistemimi i produkteve
  • Asistimi në procesin e prodhimit
  • Numërimi dhe sistemimi i stokut
  • Punë tjera të kërkuara nga menaxhmenti që janë për nevoja të funksionimit të kompanisë

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Të ketë diplomë të Shkollës së Mesme
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë përvojë në prodhim

Orari: Part time

Kandidatët e interesuar  duhet të na dërgojnë të dhënat tuaja ne email: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më datë  20.11.2020. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.