www.ofertapune.net Punëtor për Sigurim | PunaIme

Punëtor për Sigurim

Kompania

Klinika Amerikane

Telefoni

044/126-188

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19/05/2020

Data e perfundimit

27-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Klinika Amerikane, shpall konkurs pune për pozitën:

Punëtor për Sigurim

Kualifikimet:
– Të ketë përvojë pune në sigurim,
– Të ketë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore,
– Të jetë komunikues,
– Të kryej detyrat sipas udhëzimeve të menaxherëve.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit +383 44 126 188 ose në email adresën [email protected]