www.ofertapune.net Punëtor për Sigurim | PunaIme

Punëtor për Sigurim

Kompania

Royal Mall

Telefoni

049/940-299

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/07/2020

Data e perfundimit

14-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Royal Mall, Shpall konkurs pune për pozitën:

Punëtor për Sigurim

Kualifikimet:

  • Të ketë përvojë pune në sigurim,
  • Të ketë licencë për sigurim,
  • Të ketë gjendje të mire fizike dhe shëndetësore,
  • Të jetë komunikues,
  • Të kryej detyrat sipas udhëzimeve të menaxherëve

Lokacioni: Prishtinë (Rruga B)

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit +38349940299 ose të dërgojnë CV në e-mail adresën [email protected]