www.ofertapune.net Punëtor për ngjyrosje | PunaIme

Punëtor për ngjyrosje

Kompania

Vazo Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Obiliq

Data e publikimit

04/05/2020

Data e perfundimit

02-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Vazo Sh.p.k, shpall konkurs

Pozita: Punëtor për ngjyrosje:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë përvoje pune.
  • Përparësi kanë ata që kanë përvojë në ngjyrosje të veturave (Autolacker).
  • Të jetë i motivuar dhe i saktë në punë.
  • Të iu permbahet rregullave të kompanisë.
  • Të ketë ide per zgjidhjen e problemeve që mund të hasen me përzierjen e ngjyrave.

Vazo sh.p.k (Milloshevë) është kompani partnere me FleurAmi e cila ndodhet në Gjermani. Merremi me punimin e dekorimeve te kopshtit. Produktet tona jane kryesisht vazo të punuara prej polisterit.

Për aplikim mund te na thërrisni në numrin e telefonit +383 49 454 338 (Viber & Whatsapp) nga ora 09:00 deri më 16:00 ose mund të dërgoni e-mail (apo CV) ne : [email protected]