www.ofertapune.net Punëtor për mirëmbajtjen e objekteve (5) | PunaIme

Punëtor për mirëmbajtjen e objekteve (5)

Kompania

Kolegji AAB

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

22/09/2020

Data e perfundimit

29-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

KONKURS

për pozitat e lira

Punëtor për mirëmbajtjen e objekteve / 5 pozita

Detyrat kryesore:

  • Të pastrojë dhe mirëmbajë hapësirat e Kolegjit AAB, kampusi Prishtinë
  • Të jetë i aftë fizikisht për punë me orar të plotë
  • Përparësi përvoja e punës

Dokumentet për aplikim:

  • Formulari për aplikim (merret në AAB dhe plotësohet)
  • Kopja e diplomës së shkollimit të përfunduar
  • Kopja e letërnjoftimit

Konkursi mbetet i hapur deri më 28.09.2020.

Dokumentacioni për aplikim dorëzohet në Kolegjin AAB, objekti 5, në recepcion.

Adresa:

Kolegji AAB,
Zona Industriale Prishtinë – Fushë Kosovës
rr.”Elez Berisha”, nr.56, Prishtinë,
telefoni: 038 600 005
mobile:  045 284 797
email: [email protected]