www.ofertapune.net Punëtor për dyer nga Alumini (4) | PunaIme

Punëtor për dyer nga Alumini (4)

Kompania

Npsh Termopan

Telefoni

044/523-661

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24/05/2020

Data e perfundimit

05-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Npsh Termopan shpall konkurs për vende të reja të punës.

(4) Punëtor për dyer nga Alumini.

Kushtet për Aplikim:

• Kandidatët duhet të kenë përvojë pune në lëminë përkatëse,
• Të kenë iniciativë dhe kreativitet lidhur me procesin e punës,
• Të posedoj aftësi për të punuar në grup dhe aftësi për të ju përshtatur ndryshimeve eventuale,

Të interesuarit të dergojn CV në emailin: [email protected], të paraqiten në zyret tona në Prishtinë Mati I, apo të kontaktojnë në Nr.Tel +383 44 523 661.