www.ofertapune.net Punëtor për Demolim dhe Pastrim të Objektit | PunaIme

Punëtor për Demolim dhe Pastrim të Objektit

Kompania

Arda Rei

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

13-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania ARDA REI GROUP hap konkurs për poziten:
  • Punëtor për demolim dhe pastrim të objektit.
Lokacioni: Zona Industriale , Prishtine – Fushe Kosove
 
Mënyra për aplikim: