www.ofertapune.net Punëtor në Repartin e Prodhimit (5) | PunaIme

Punëtor në Repartin e Prodhimit (5)

Kompania

IMN SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

10-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Në bazë të rritjes dhe zhvillimit te kapaciteteve, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune per pozitat e meposhtme:

  • Punetor ne repartin e prodhimit (5 pozita)

Vemendje: Punetoret qe do te behen pjese e kompanise IMN Tulltorja shpk, do t’i kene te gjitha kushtet per pune sipas standardeve evropiane, do te kene page te dinjitetshme, transport te siguruar nga kompania, kurse gjate orarit te punes nga kuzhina jone e begatshme, ata do t’a kene nje shujt cilesore te ushqimit.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë ne e-mailin tone zyrtar [email protected] duke e shenuar ne email poziten per te cilen aplikojne, ose fizikisht te paraqiten në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Apliko këtu