Punëtor në Prodhim, Depoist

Kompania

Magic ICE

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

04-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:  

Punëtor në Prodhim

Sektori:

Akullore, Djathe, Snack 

Pozicioni: Punëtor/e në Prodhim Departamenti: Departamenti i Prodhimit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për përcjellje, pastrim, inspektim dhe raportim të procesit të punës në prodhim; 
 • Duhet të përkujdeset që kushtet e përgjithëshme dhe rregllohet e kompanisë të respektohen;
 • Kujdeset që të zbatohen në përpikmeri udhëzimet e vendit të punës sipas përgjegjësive të pozicionit përkatës; 
 • Duhet t’i përmbahet të gjitha kushteve të sigurisë dhe është i detyruar t’i ndjek rregullat e sigurisë si dhe të pajiset me veshje dhe mjete mbrojtëse të ofruara nga kompania;
 • Kryen edhe detyra tjera shtesë sipas kërkesës së udhëheqësit. 

Kualifikimet dhe Aftësitë: 

 • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme; 
 • Përvoja e punes në pozicione të ngjashme do të jetë përparësi;
 • Aftësi për t’u përshtatur në punën në grup. 

Orari i punës

 • Punohet në dy ndërrime (paradite dhe pasdite). 

Procedura e Aplikimit: 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected], duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Punëtor në Prodhim” ose të kontaktojnë në tel: nr 049/125-605, nga ora 10 deri ne ora 15.


MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:  

Depoist

Detyrat

 • Organizimi i depove te Djathrave ,Akulloreve,Lendes se pare
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre
 • Bashkëpunime i ngushtë me KOLEG ne Depot e Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare
 • Te merr pergjegjesi per mallin e ngarkuar

Profili juaj

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Te këtë njohuri te punës në kompjuter,
 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected]

Per Kontakt ne 049 125 605 deri ne ora 16 në intervisë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur për pranim.

Apliko këtu