Punëtor në prodhim

Kompania

Agrokor SH.P.K

Telefoni

045/321-271

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08/07/2021

Data e perfundimit

07-08-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall

Konkurs pune

Punëtor në prodhim

Orari i plotë.

Nr. kontaktues- +38345321271

CV, dokumentet tjera si dhe foton mund ta dërgoni në email adresën: burimenjerzore@agrokor-ks.com

Apo të paraqiten në zyret tona në Shkabaj.

Kualifikimi për vendet e punës:

Diploma e Shkolles së mesme e preferuar.

Përshkrimi i punes:

Kryen punë të ndryshme brenda sektorit të prodhimit.

Apliko këtu