www.ofertapune.net Punëtor në Prodhim | PunaIme

Punëtor në Prodhim

Kompania

Agrokor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpall:

Konkurs për vende të reja pune per keto pozita:

  1. Punetor ne prodhim – 1 vend

Orari i plote.

Kualifikimi per vendet e punes

  • Diploma e shkolles se mesme – obligative,
  • Pervoja e punes se paku 1 vit – obligative.

1.Punetor ne sektorin e prodhimit – Pershkrimi i punes:

  • Kryen pune te ndryshme brenda sektorit te prodhimit.

Nr. kontaktues – 045-321-271

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj rruga per Obiliq

CV, dokumentet tjera dhe foto te dergohen ne email [email protected]

Apliko këtu