www.ofertapune.net Punëtor në Mishtore, Mirëmbajtëse | PunaIme

Punëtor në Mishtore, Mirëmbajtëse

Kompania

Mishtore Meli

Telefoni

045/581-580

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/10/2020

Data e perfundimit

25-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Mishtore Meli shpall konkurs:

Pozita:

  1. Punëtor në Mishtore

Kriteret për punësim që duhet të plotësoj kandidati janë:

  • Të jetë komunikativ me klientë  dhe kolegët,
  • Të jetë i gatshëm të punojë nën presionin e kohës,
  • Përvoja e punës nuk është obligative.
  1. Mirëmbajtëse

Kandidatet e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë pune,
  • Të jenë bashkëpunuese dhe inovative,
  • Të respektojnë rregullat e punës.

Konkursi është i hapur për të gjithë ata të cilët janë të gatshëm për punë.

Numri kontaktues +383 45 581 580

Adresa: Bregu i Diellit – Prishtine rruga Armend Daci nr14