www.ofertapune.net Punëtor në Depo | PunaIme

Punëtor në Depo

Kompania

Meridian Corporation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/05/2023

Data e perfundimit

11-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

PUNËTOR NË DEPO

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Palimi i mallrave si dhe mirëmbajtja e pastërtisë sipas standardeve.
  • Përgatitja dhe kompletimi i porosive sipas fletëporosisë për dorëzim ose pranim.
  • Renditjen dhe palimin e stokut
  • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase.
  • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimet Profesionale

  • Shkollimi i mesëm
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e
  • I përshtatshem në punë ekipore
  • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Të interesuarit mund të aplikojnë me CV elektronike duke klikuar në butonin ‘ APLIKO’ ose në këtë adresë: [email protected]

 

Konkursi qëndron i hapur prej datës 11 Maj, 2023 deri më 11 Qershor, 2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Apliko këtu