Shitës, Punëtor në autolarje

Kompania

Autosallon ALBERTI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

Shitës

  1. Bën prezentimin e produkteve në showroom për klient
  2. Bën kalkulimin dhe ofertën për klient
  3. Të ketë shkathtësi në shitje dhe paraqitje profesionale
  4. Të ketë përvojë pune në fushen e kërkuar
  5. Të jetë kreative dhe komunikuese.

Të interesuarit të aplikojnë në numrin +38344607100


Auto Sallon Alberti i themeluar në vitin 1999 me lokacion në Veternik, i cila njëkohësisht është edhe  lider I shitjes së  automjeteve në Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

Punëtor në autolarje

Punëtor në autolarje:

  • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Përvoje pune në autolarje

Të interesuarit të aplikojnë në numrin +38344607100

Apliko këtu