www.ofertapune.net Punëtor në Autolarje | PunaIme

Punëtor në Autolarje

Kompania

Auto Salloni Ylberi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Autosallon Ylberi shpall konkurs për:

  • Punëtor në Autolarje

Cka kërkohet:

  • Të ketë përvojë pune ne larjen e veturav brenda dhe jashte, (larje gjenerale)
  • Të ketë njohuri të mira rreth punës

Orari: 8 orë në ditë
2 ditë në javë pushim

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit 049 570 700 ose në email [email protected]