www.ofertapune.net Punëtor (mjeshter) për ndreqjen e armatures (5) | PunaIme

Punëtor (mjeshter) për ndreqjen e armatures (5)

Kompania

PE VLA KU Sh.p.k

Telefoni

049/935-142

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/08/2020

Data e perfundimit

10-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Kategoria e Punës:      Pesë (5) Punëtor (mjeshtër) për ndreqjen e armatures.

Tipi i punës: Kohë e plotë

Data e përfundimit 10.08.2020

PERSHKRIMI

Shoqëria “PE-VLA-KU” sh.p.k, është ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha në fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua në vitin 2005 dhe gjatë këtyre 13 viteve stafi profesionali “PE-VLA-KU” sh.p.k, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetëra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku po zbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim përkushtimin, aftësi të dhe përvojën tonë.

Ne jemi duke kërkuar kandidat për pozicionin per mjeshter ndreqejn e armatures.

KUALIFIKIMET

  •  Kandidati duhet të ketë të përfunduar shkollën e mesme,
  •  Të ketë përvojë pune si mjeshter i armatures,
  • Të ketë aftësi të mira të menaxhimit të kohës.

SHENIME

Te gjithë të interesuar të  kontaktojnë në numrin  Nr. tel +383 49 935 142 ose ne email : [email protected] duke i bashkangjitur te dhenat e tyre ( emrin mbiemrin dhe numerin e telefonit).