Punëtore të sektorëve të përgatitjes së ushqimit dhe ëmbëlsirave (15 vende)

Kompania

Jaffa Food and Cake

Lokacioni

Mitrovicë

Data e publikimit

17-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Fabrika Jaffa hap konkurs per

  1. Punetore te sektoreve te ndryshme te pergatitjes se ushqimit dhe embelsirave (15 vende)

Lokacioni: Mitrovice

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit +383 49 876 672

Apliko këtu