Punëtor/e në Sektorin e Ngjyrosjes dhe Pastrimit të Metaleve (15), Shitës/e (5)

Kompania

Plus Paints

Lokacioni

Ferizaj , Lipjan , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

07-06-2022

Data e perfundimit

16-08-2022

Lloji i orarit

Full Time

“Ndermarrja N.T.P. “Plus” me lokacion ne Konjuh-Lipjan hap konkurs per vende te reja pune:

  • Punetor/e ne sektorin ngjyrosjes dhe pastrimit te metaleve (15 pozita te lira)
  • Shites/e per pikat e shitjes ne Prishtine, Prizren, Ferizaj (5 pozita)

Kerkohet te jene te pergjegjshem ne pune, por nuk kerkohet pervoja e punes, sepse ne mbajm trajnim per te gjithe punetoret ne fabriken tone.

Paga fillon nga 350 euro bruto.

Orari i punes: E hëne – E premte; 8:00-17:30h

CV-te e kompletuara pranohen ne email adresen [email protected] deri me 17 Qershor 2022.

Email: i[email protected]

Web: www.pluspaints.com

Fb: https://m.facebook.com/pluspaintss/

Apliko këtu