Punë Praktike në Furnizim dhe Marketing

Kompania

KFC Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Intern

Kategoritë

Administratë

Aplikimi bëhet deri më 20.05.2022 përmes përmes email-it [email protected] me titull “Intern Marketing” ose “Intern Supply Chain”.

Apliko këtu