Promotere (10)

Kompania

Numan Holding

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2022

Data e perfundimit

27-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

N&H DIRECT SALES- MARKETING DIVIZION shpall konkurs për:
PROMOTERE (10 VAJZA)

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

Të ketë pervojë pune e preferuar por jo obligative
Të jetë e sjellshme dhe vetë inicuese.
Mosha e preferuar është nga 16-30 vite
Të ketë njohuri në komunikim dhe shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune.
Punë stabile, me orar të njëjtë dhe atraktiv.
Mundësi me dy orare paradite dhe mbasdite, ashtu si ju konvenon juve.

Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në numrin e telefonit në viber: 048818187 deri në ora 18.00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]

Apliko këtu