Promotere

Kompania

Devolli Logistic System

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

21-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Devolli Logistic System (DLS) shpallë konkurs pune:

Titulli i Pozitës:  PROMOTERE

Lokacioni:           DLS, Prishtinë

Data e hapjes:     05.05.2022

Data e mbylljes:  20.05.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
  • Prezantimi i kompanisë gjatë promocionit
  • Të informoi konsumatorët rreth fushatës së promocionit
  • Pjesëmarrja në promovime të produkteve

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diplomën e shkolles mesme.

Përvoja e Punës: Kandidati/ja duhet të ketë se paku 1 vjet përvojë pune në fushën e promocionit apo shitjes. 

NJOHURITË TJERA:

  • Të posedojë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe organizimi të punës
  • Të jetë i/e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale
  • Te ketë aftesi dhe mira prezantimi dhe te komunikojë mirë me konsumatorë
  • Te ketë aftësi të punojë në ekip dhe i/e pavarur

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre së bashku me foto përmes linkut: _______________

Apliko këtu