www.ofertapune.net Promotere (4) | PunaIme

Promotere (4)

Kompania

Mind & Share

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mind&Share shpall konkurs për 4 pozita të lira për femra:

1. Promotere në ambiente të hapura (4) paga mujore 450 Euro
E preferuar të aplikohet me shoqe apo familjare

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 18-35 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune e rregulltë.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit në viber: 043 866 799 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]

Apliko këtu