www.ofertapune.net Promotere (3) | PunaIme

Promotere (3)

Kompania

Devolli Logistic System

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Devolli Logistic System (DLS) SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës: PROMOTERE (3)

Lokacioni:            Prishtinë

DETYRËT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
  • Prezantimi i kompanisë gjatë promocionit
  • Të informoi konsumatorët rreth fushatës së promocionit
  • Pjesëmarrja në promovime të produkteve

KUALIFIKIMET E KERKUARA:

Edukimi: Diplomën e shkolles mesme.

Përvoja e Punës: Kandidati/ja duhet të ketë se paku 1 vjet përvojë pune në fushën e promocionit apo shitjes. 

NJOHURITË TJERA:

  • Të posedojë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe organizimi të punës
  • Të jetë i/e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale
  • Te ketë aftesi dhe mira prezantimi dhe te komunikojë mirë me konsumatorë
  • Te ketë aftësi të punojë në ekip dhe i/e pavarur

Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën për të cilin aplikoni (Promotere).

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

Apliko këtu