www.ofertapune.net Promotere (18) | PunaIme

Promotere (18)

Kompania

IC Global Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2023

Data e perfundimit

07-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

IC Global Marketing sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 4 pozita të ndryshme për femra vetëm në territorin e Prishtinës 

Paradite prej: 09:00 deri 17:00 apo mbasdite prej 15:00 deri 20:00.

  •  Promotere femra në ambiente të hapura (6) Paga mujore fikse: 700.oo Euro.
  • Promotere femra nëpër kafiqa dhe (4) Paga mujore fikse: 800.oo Euro. (vetëm me përvojë pune apo vajza që janë të fuqishme në komunikim).
  • Promotere femër (4) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese paga 500.oo Euro.
  •  Promotere femër (4) për vizita të bizneseve të ndryshme paga 500.oo Euro.

Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku preferohet me shoqe apo familjare.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 866 799 apo 043 818 830 apo thirrje telefonike.