www.ofertapune.net Promoter/e (12) | PunaIme

Promoter/e (12)

Kompania

Genius Holding

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-09-2023

Data e perfundimit

16-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Genius Holding departamenti: Genius Marketing në Prishtinë shpall konkurs pune për 12 vende pune për femra apo meshkuj në territorin e Prishtinës. 

Paradite prej: 10:00 deri 18:00 apo mbasdite prej 18:00 deri 22:30.

  • Promoter/e në ambiente të hapura (12).
  • Paga mujore fikse: 500.oo Euro.
  • Ditët e punës (6 ditë të javës).
  • Produkti që promovohet: Çaji për Dobësim (VS TEA). 
  • Prezentimi do bëhet me Fllajera dhe Broshura.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 049 988 666 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.