www.ofertapune.net Promoter/e | PunaIme

Promoter/e

Kompania

Join Work

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-04-2023

Data e perfundimit

20-05-2023

Lloji i orarit

Part Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania jonë Join Work kërkon PROMOTER/E në gjithë territorin e Kosovës,me kushte të standardit europian.

Join Work kërkon Promoter/e  për tu bashkuar me ekipën tonë,                 Part Time 2 deri 3 ore punë efektive mbas dite.

Kushtet që duhet plotësuar:

  • Patent shofer
  • Veturë në dispozicion
  • Trajnime falas në kompani
  • Të hyrat deri në 1000 Euro në muaj
  • Nëse banon 50 KM larg nga zyra Extra Bonus

Të gjithë të interesuarit mund ta aplikojnë përmes kësaj e-mail adrese duke dërguar CV-në e tyre: [email protected]

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-17:00                                      Nr tel: +383 49 373 412

Apliko këtu