www.ofertapune.net Promoter/e (23) | PunaIme

Promoter/e (23)

Kompania

Invest Corp

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-01-2023

Data e perfundimit

15-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Invest Corp sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 3 pozita të ndryshme për femra:

1. Promotere femra në ambiente të hapura (12) Paga mujore fikse: 650.oo Euro.
2. Promotere femra nëpër kafiqa dhe (5) Paga mujore fikse: 750.oo Euro( vetëm me përvojë pune në këtë sektor).

3. Promotere femra (6) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese.

Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 17-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtor/e me kontratë pune e rregulltë.
Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]

 
Apliko këtu