www.ofertapune.net Programi për ndërmarrjet dhe Start-up-et PowerUP | PunaIme

Programi për ndërmarrjet dhe Start-up-et PowerUP

Kompania

Deloitte

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Të gjitha qytetet

Data e publikimit

04/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Programi për ndërmarrjet e mesme dhe të vogla dhe Start-up-et inovative në Ballkanin Perëndimor. Përshtatni modelin tuaj të biznesit, ndërtoni rezistencën dhe zgjeroni praninë tuaj në treg!

  • A jeni një firmë inovative që kërkoni mënyra të reja për të tërhequr klientë ose të përshtatni modelin tuaj të biznesit?
  • A po kërkoni të përmirësoni me shpejtësi rezistencën ndaj COVID-19, të riktheheni në normalitet dhe të arrini rezultate të matshme në një afat të shkurtër?
  • A po mendoni për fonde të jashtme, apo dëshironi ta bëni firmën tuaj më tërheqëse për investitorët?
  • A jeni të interesuar për asistencë falas, për të rritur firmën tuaj, nëpërmjet mbështetjes së Deloitte, një nga kompanitë e konsulencës kryesore në botë?
  • A jeni të interesuar të lidheni me kompani të tjera, investitorë dhe sipërmarrës të suksesshëm dhe përfaqësues të korporatave?

Nëse përgjigja juaj është po, programi PowerUP është për ju!

Banka Botërore, nën PowerUP: Ndërtimi i Kapaciteteve për Firmat në Fazat e Hershme në Ballkanin Perëndimor, po fillon një program të dedikuar për më shumë se 200 kompani të financuar nga Bashkimi Evropian nëpërmjet Western Balkans Enterprise Development & Innovation Facility (WB EDIF) dhe të zbatuar me mbështetjen e firmës së shquar këshilluese Deloitte.

Kriteret për pjesëmarrje në Program

  • Firmat duhet të jënë të vendosura në mënyrë të ligjshme dhe të regjistruara në një nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor (Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Serbia);
  • Firmat duhet të jenë operative prej së paku 1 viti;
  • Firmat duhet të kenë ndërmjet 3-100 punonjës;
  • Firmat duhet të jenë inovative dhe të kenë një produkt / shërbim që gjeneron të ardhura në të paktën një nga tregjet dhe për të cilin firma po kërkon të rrisë shitjet;
  • Firmat nuk mund të angazhohen në prodhimin e alkoolit, duhanit ose armëve (armëve), ose industri të ngjashme. Organizatorët rezervojnë të drejtën të përjashtojnë firmat, aktivitetet e të cilave konsiderohet se krijojnë rreziqe reputacioni për organizatorët e programit, trajnerët, pjesëmarrësit apo të tjerë të përfshirë.

Si të aplikoni? 

Afati i fundit për aplikim është 30 shtator, 2020.

Ekziston një numër i kufizuar i vendeve në program dhe përzgjedhja midis atyre që kualifikohen do të bëhet duke marrë parasysh diversifikimin e industrisë dhe vendit pjesëmarrës. Nëse është e nevojshme, afati kohor i programit do të përshtatet me situatën pandemike të COVID-19.

⇒ Më shumë informacion.