www.ofertapune.net Print Operator | PunaIme

Print Operator

Kompania

ASHA Graphics

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune

PRINT OPERATOR

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme :

Të ketë njohuri në sektorin e printit/operacioneve
Të ketë njohuri në montimin/ prerjen e foljeve dhe letrës
Së paku një vit përvojë pune
Të ketë patentë shofer

Dërgo CV-n në email: [email protected]

Apliko këtu