www.ofertapune.net Prezantuese në Showroom | PunaIme

Prezantuese në Showroom

Kompania

Install Engineering

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

03-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Prezantuese në Showroom

Install Engineering kërkon 1 Shitëse në showroom-in tonë në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, 1km larg nga rrethi i QMI-së.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Të promovojë produktet dhe sherbimet e kompanisë;
  • Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;
  • Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Të ketë eksperiencë në shitjen e produkteve ose sherbimeve.
  • Të jetë e komunikueshme, të dijë të punojë në grup dhe të menaxhojë me efikasitet rrjetin e klienteve të kompnanisë;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
  • Të besojne në vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

Të interesuarat mund të dergojnë CV në  emailin e poshtë shënuar: [email protected]