www.ofertapune.net Prezantues/e Mjekësor/e | PunaIme

Prezantues/e Mjekësor/e

Kompania

Besa Pharm

Lokacioni

Ferizaj , Gjilan , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

23-10-2023

Data e perfundimit

21-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania “Besa Pharm’’ Sh.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për disa brende të njohura, hap
konkurs pune për:

Prezantues/e Mjekësor/e

Numri i pozitave të hapura në tërë Kosovën: 5
Prishtinë (2 pozita)
Prizren (1 pozitë)
Ferizaj dhe Gjilan (1 pozitë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike tek profesionistët shendetësor;
 • Të ndjekë rezultatin e shitjeve të produkteve që kompania jonë i përfaqëson në treg;
 • Të analizojë prezencën e produkteve tjera në treg;
 • Raportimi në baza të rregullta.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Fakullteti i Mjekësisë me drejtim Farmaci, Mjekësi e Përgjithshme, Infermieri, Mami, ose
  Fizioterapi; ose Fakullteti i Ekonomisë me drejtim Marketing dhe Shitje;
 • Eksperiencë pune në fushën e prezantimit të produkteve së paku dy vite;
 • Njohuri të tregut për produkte farmaceutike dhe parafarmaceutike;
 • Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint);
 • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Patent shofer për kategorinë B.

Ne ofrojmë:

 • Pagë atraktive dhe bonuse;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnim dhe zhvillim profesional;
 • Veturë në posedim 24/7.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mailin [email protected].

Konkursi është i hapur deri me datën 24 Nëntor 2023

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?